Over ons

Toen wij vorig jaar (2022) in Noorwegen op familiebezoek waren, zagen wij de EasyCheese bij onze familie op de eettafel staan.

The EasyCheese on a table in Norway

Wat een geweldige kaasdoos is dit! We waren gelijk enthousiast en wilden de EasyCheese graag kopen. Helaas was onze tijd in Noorwegen te kort en kwamen we zonder EasyCheese terug in Nederland. 

Eenmaal terug liet deze kaasdoos ons niet meer los. Thuis waren we aan het tobben met onze kaas die vochtig werd in een kaasdoos, en die doos nam ook nog eens te veel ruimte in beslag op tafel en in de koelkast. En hoe mooi is nu eigenlijk een grote vierkante kaasdoos...

Onze familie uit Noorwegen besloot ons als verrassing een EasyCheese op te sturen. Wat waren we er blij mee...en nog steeds!!! Wat een hoop voordelen ten opzichte van onze vorige kaasdoos.

Daarop besloten wij om de EasyCheese te importeren en te verkopen in Nederland. Want als wij er zo blij mee zijn, zullen wij zeker niet de enige zijn. En dit blijkt al wel uit het aantal verkopen die we tot nu toe hebben gehad.

Wij willen iedereen aanraden deze EasyCheese te kopen, je zult er zeker geen spijt van krijgen! De EasyCheese is een compleet Noors product, van ontwerp tot productie! Hierdoor is het een echt degelijk product zoals het hoort bij de Noren!

Wil je zien wat de voordelen van de EasyCheese zijn en hoe de EasyCheese werkt? Bekijk dan zeker ook even de video's op de website.

 Stephan & Marielle Blom

The EasyCheese on a table in Norway