Veelgestelde vragen

Van welk materiaal is EasyCheese gemaakt?

EasyCheese is gemaakt van voedsel-goedgekeurde ABS-T00 kunststof. Het materiaal is gegarandeerd vrij van gifstoffen en andere stoffen die niet thuis horen in voedselcontainers.

Hoe krijg ik de verstelbare bodem weer naar beneden?

De verstelbare bodem gaat maar één kant op; omhoog. Duw de bodem helemaal omhoog en haal hem uit de container. Plaats hem vervolgens van onderaf weer terug.

Welke kazen passen er in de EasyCheese?

EasyCheese is hoofdzakelijk ontworpen voor de welbekende kilo kaasblokken die je in elke supermarkt tegenkomt. Daarnaast kan de kaasboer ook een kaasblok in het juiste formaat snijden.

Halve kiloblokken snij je doormidden en de twee helften zet je naast elkaar in de EasyCheese.

Blijft de kaas goed houdbaar in de EasyCheese?

Dankzij de luchtdoorlatendheid van de EasyCheese, voorkom je condens in de kaasdoos.

Bewaar de kaas in de EasyCheese in de koelkast bij de aanbevolen temperatuur en zorg voor voldoende luchtcirculatie. Dit zal helpen om de versheid en smaak van de kaas te behouden, zodat je er optimaal van kunt genieten. Vergeet niet om regelmatig de houdbaarheidsdatum te controleren en het product indien nodig op tijd te consumeren. Zo kan je blijven genieten van een heerlijk vers product.

Wordt de kaas vochtig in de EasyCheese?

Nee! Door de luchtdoorlatendheid van de bodem, wordt de kaas niet vochtig.

Hoe kan ik de EasyCheese het beste schoonmaken?

De EasyCheese is eenvoudig te reinigen in de vaatwasser.

De EasyCheese is een duurzaam product dat tegen een stootje kan. Om ervoor te zorgen dat het product zijn kwaliteit en functionaliteit behoudt, raden wij aan om contact met chemicaliën, scherpe messen of andere voorwerpen die het product kunnen beschadigen, te vermijden.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De bestellingen worden binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. We streven ernaar om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Wanneer je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met daarin een track & trace-code waarmee je de bestelling kunt volgen.

Betaal ik verzendkosten?

Er geldt een gratis verzending voor bestellingen vanaf €60,-.

Bij bestellingen onder 60 Euro worden verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van de bezorgkeuze van de koper, welke gekozen kan worden bij de betaling.

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je bestelling, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je de producten mits ongebruikt en in originele verpakking aan ons retourneren.

Wij verwijzen je hiervoor door naar ons retourbeleid.